Terneuzen

We hebben de informatie van de gemeente Terneuzen een nieuwe update gegeven, zo zijn alle inwoners op de juiste manier geïnformeerd en weten zij waar ze terecht kunnen voor de meest recente informatie omtrent de energietoeslag van 2023

UPDATE: Energietoeslag in 2023

De gemeente Terneuzen vult regelmatig de website van de gemeente zelf aan met nieuwe informatie rondom de energietoeslag, voor de meest recente informatie is het wenselijk om op de website van de gemeente Terneuzen zelf een kijkje te nemen.

De toeslag is bedoeld voor huishoudens in de gemeente Terneuzen die:

  • Een energiecontract hebben met een energieleverancier,
  • Te maken hebben met een (laag) inkomen tot 130% van het sociaal minimum.

De energietoeslag is niet bedoeld voor inwoners die op het moment van de aanvraag jonger dan 21 jaar of nog studerend zijn. De gemeente Terneuzen heeft 1 oktober 2023 als peildatum genomen, mocht je op deze datum een bijstandsuitkering hebben van de gemeente dan hoef je niets te doen.

De inwoners die voor de eerste keer een aanvraag willen doen, kunnen dit vanaf 20 november 2023 doen, dit kan via de website van de gemeente Terneuzen of via een aanvraagformulier wat je kan opgehaald worden aan de balie van het stadhuis.

De aanvraag voor de energietoeslag 2023 kan gedaan worden tot 30 juni 2024.

Wil je nu meer informatie over de energietoeslag in de gemeente Terneuzen? Kijk dan op de website van de gemeente Terneuzen. Hier zal je alle recent bijgewerkte informatie vinden.