Zoetermeer

UPDATE: Wanneer je begin 2023 €500 euro heeft ontvangen voor de energietoeslag van 2023, hoef je geen aanvraag te doen om het overige deel te ontvangen. Dit zal dan automatisch gebeuren. De gemeente zal onderzoeken of je recht hebt op deze toeslag en als dit het val is zal de gemeente uiterlijk in Januari 2023 automatisch dit geld aan je overmaken.

Wanneer je eerder nog geen energietoeslag heeft ontvangen en je wel denkt hier recht op te hebben, dan kan je hoogstwaarschijnlijk vanaf Januari 2024 de aanvraag indienen. Houd voor alle informatie ook de website van de gemeente Zoetermeer in de gaten.

Energietoeslag 2022/2023

In de gemeente Zoetermeer is het op dit moment niet meer mogelijk om over 2022 nog een aanvraag in te dienen. Aanvragen die vanaf Januari 2023 binnen komen, nemen ze in Zoetermeer niet meer in behandeling.

Zodra er meer bekend is over de energietoeslag van 2023 zullen wij zo spoedig mogelijk de informatie hier over op onze website aanvullen.

Ben jij woonachtig in de gemeente Zoetermeer of werk je bij de gemeente Zoetermeer en heb jij meer informatie over de energietoeslag en wil jij deze met ons delen, dan kan je contact met ons opnemen via het contact formulier, dan zullen wij de informatie op onze website direct aanpassen.